Élet-Stílus

“Ezt nézzétek zsarukáim!”

Ezzel a szöveggel húzták a rendőröket egy kínai motoros banda fiatal tagjai egy netes videóban. Le is tartóztatták őket.

A kínai rendőrök letartóztatták egy fiatalokból álló motoros banda 22 tagját Tianlin városában, miután közzétettek egy videót saját magukról, ahogy különböző mutatványokat hajtanak végre a város útjain. És közben nyíltan gyúnyolódtak a rendőrökön, üzenve nekik, hogy “ezt nézzék meg” – írta a Global Times című kínai állami lap.

A Kuanghszi tartományban található város rendőrei megfogadták a fiatalok tanácsát, megnézték a videót, és azon nyomban nyomozást is indítottak ellenük a veszélyes mutatványok miatt. Végül 22 embert tartóztattak le veszélyes vezetés, gépjárműveken végrehajtott illegális változtatások és rendszám nélküli gépjárművek használata miatt.

A helyi rendőrség közlése szerint a letartóztatott fiatalok mind 14 és 17 év közöttiek, és közülük többeket korábban már elfogtak ittas vezetés, valamint autólopás miatt.

A banda tagjai hétvégente gyűltek össze, hogy különböző kaszkadőrmutatványokkal szórakoztassák magukat.

“Azt mondták, jó móka volt, és kitűntek vele a többi velük egykorú gyerek közül” – mondta el egy helyi rendőr a kínai sajtónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik