Élet-Stílus

Bilincsben vittek el egy tanárnőt az iskolából, mert az osztályteremben drogozott

Az amerikai nőről egy diák készített videót, ahogy a terem sarkába bújva látszólag kokaint rendezget, és szív fel az orrába.

Letartóztattak egy tanárnőt egy Indiana állambeli gimnáziumban, miután diákok rajtakapták, ahogy az egyik üres osztályterem egyik sarkába bújva látszólag kokaint fogyaszt – jelentette a helyi sajtó. A 24 éve Samantha Foxot a rendőrök bilincsben vitték el a St. Paul városában található Lake Central középiskolából, és drogbirtoklás gyanújával fogdába zárták.

A drogozó angoltanárnőről az egyik diák a mobiltelfonjával készített videót.

Will Rogers a helyi televízóknak elmondta: az eset nagyjából délelőtt fél 11-kor történt, egy zárt osztályteremben. “Megpróbált elbújni, leghátul volt, a sarokban, ahol azt hitte, nem látjuk” – mondta a CBS Chicagónak a diák. Aki először el sem akarta hinni, hogy Fox tényleg azt csinálja, amit gondol.

“Csak amikor újra és újra megnéztem a felvétel, akkor esett le, hogy az angoltanárom épp most kokainozott” – mondta a WGNTV-nek Rogers.

A videó villámgyorsan terjedni kezdett az iskolások között a közösségi oldalakon, és közben a diákok értesítették az igazgatót, aki pedig azonnal kihívta a rendőrséget. A tanárnőt a rendőrök végül bilincsben vitték el az iskolából.

A diákok elmondása szerint Fox két éve kezdett el tanárnőként dolgozni az iskolában, és kifejezetten népszerű volt a tanulók körében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik