Élet-Stílus

Szexelő párt filmeztek a hatalmas lángokkal égő gázvezeték közelében (18+)

Tűzbe jöttek a tűztől.

„Ha akarnám, se tudnék ilyet kitalálni.” Ezzel a szöveggel osztotta meg Facebook-oldalán egy amerikai nő, milyen látványban volt része, amikor egy parkolóból nézett egy hatalmas lángokkal égő gázvezetéket Detroit egyik elővárosában.

A megosztott videót azonban nem a helyi idő szerint hétfő este történt tűzeset óriási lángoszlopa miatt nézték meg több százezren. Az igazi akció a mellettük lévő autóban történt. Ahol egy szerelmes párt látszólag annyira feltüzeltek a lángok, hogy nem bírták türtőztetni magukat, és egymásnak estek az anyósülésen.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a tüzet egy megrepedt földgázvezeték felrobbanása okozta. A robbanás helyi idő szerint nagyjából este tíz órakor történt a Detroittól északra található Orion Townshipben. A robbanásban és az utána két órán át égő tűzben senki sem sérült meg.

A nagyjából 4,5 méter mélyen lévő vezetékből szivárgó gáz berobbanása egy nagyjából 7 méter mély, és majdnem 40 méter átmérőjű krátert hagyott maga után. A nagynyomású gázvezetékből felcsapó lángokat 40 kilométeres távolságból is lehetett látni, és szemtanúk arról számoltak be, hogy kilométeres távolságból is érezték annak melegét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a vezeték miért repedt meg.

(Kiemelt fotó:WWJ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik