Élet-Stílus

Kétszer lőtte fejbe a kliensét egy prosti, mert a férfi túl ügyetlen volt a nyelvével

Egy 21 éves örömlányt gyanúsítottak meg azzal, hogy kétszer fejbe lőtt egy 36 éves férfit, elvette a tárcáját, majd magára hagyta egy lakásban, a Washington államban fekvő Everettben.

A férfira három nappal később találtak rá, csodával határos módon túlélte a támadást. Az állapota kritikus volt, beszélni nem tudott. Az orvosok csak a kórházban vették észre, hogy két kiskaliberű lövedék van a férfi koponyájába fúródva. A rendőrök kikérdezték az áldozatot, aki kézjelekkel, és a feje mozgatásával válaszolt nekik.

A nyomozók Marissa Wallen, 21 éves call girlt  vádolták meg az ügyben, rablással és gyilkossági kísérlettel. A nő 12 ezer dollárt (több mint 3 millió forintot) költött el néhány nap alatt a férfi bankkártyáival.

Biztonsági kamerák bizonyítják: Wallen októberben ötször járt a férfi lakásában. Utoljára október 21-én, 20.45-kor lépett be az ajtón, majd 22 órakor sietve távozott. A következő három napban, a mozgásra aktiválódó kamerák tanúsága szerint, senki nem ment be a lakásba, vagy jött ki onnan.

Az otthonról dolgozó férfi munkáltatója október 24-én tett bejelentést a rendőrségen, hogy az alkalmazott napok óta nem jelentkezik be a céges rendszerbe, és teljesen elérhetetlen. Majdnem pont ugyanakkor a férfi anyja is jelentette, hogy eltűnt a fia. A lakásra kiérkező járőr az utolsó pillanatban találta meg az áldozatot.

A lakás ajtaja nyitva volt, erőszakos behatolásnak semmi nyoma. A padlón két töltényhüvelyt találtak a nyomozók, de ezek nem az áldozat engedéllyel tartott fegyveréből származtak, ami a férfi tárcájával együtt eltűnt.

A családtagok és a barátok elmondták, hogy a férfi korábban ritkán mozdult ki otthonról, de az utóbbi időben többször is megfordult seattlei sztriptízbárokban, ahol ittasan, nyíltan beszélt arról, hogy mennyit keres. A nyomozók ellenőrizték a férfi bankszámláit, és azt látták, hogy a kártyáit összesen 82 alkalommal használták október 22. és november 5. között. Az üzletek biztonsági kamerái tanúsították, hogy ugyanaz a nő költi az áldozat pénzét, aki utoljára járt a lakásban.

A rendőrök az otthonában fogták el Marissa Wallent. A bírósági ügyiratokból kiderül, hogy a 21 éves nő a kihallgatásokon annyiszor változtatta meg a történetét, ahányszor a nyomozók újabb bizonyítékokat tártak elé. A rendőrök benyomása szerint a fiatal nő érzelemmentes és számító.

Az utolsó verzió szerint Wallen beismerte, hogy a férfi fizetett szexért fizetett neki, október 21-én is emiatt ment a lakásba. A férfi orálisan próbálta izgatni őt, ám annyira rosszul csinálta, hogy hirtelen felindulásból, hátulról kétszer rálőtt. Ezután pánikba esett, megragadta a férfi tárcáját és elmenekült.

Wallen, akinek van egy 11 hónapos gyermeke, büntetlen előéletű. Bár az elmúlt három évben, 20 ügyben is megvádolták, egészségügyi problémákra hivatkozva soha sem jelent meg a tárgyalásain. Amikor elfogták, 13 letartóztatási parancs volt ellene érvényben.

A bíró egymillió dollárban állapította meg a nő óvadékát, mire ő arra kérte a rendőrséget, hogy vegyék fel a kapcsolatot az egyik kliensével, aki le tudja tenni érte ezt az összeget.

(via Miami Herald)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik