Élet-Stílus

Milliók nézték meg a youtuber kislány sírós videóját

És most már tényleg vannak rajongói.

Alina rettenetesen cuki tízéves kislány az oroszországi (tatárföldi) Nyizsnyekamszkból. Saját YouTube-csatornája van, Like TV Show (pontosabban: Лайк TV Шоу) címmel, és a szokásos tinis dolgokkal: játékokat csomagol ki, life hack-eket mutat be és hasonlók.

Egy hónapja még alig több mint 5000 követője volt (ami azért nem rossz egy tízéves nyizsnyekamszki kislánytól), ma (november 9., 15:22 állás szerint)

a feliratkozóinak száma 215 ezer.

A drasztikus növekedést egyetlen videónak köszönheti: az alább is megnézhető felvételben a fantasztikus gyermeki naivitás és őszinteség szépségeit csodálhatjuk meg.

Történt, hogy Alina szervezett egy rajongótalálkozót. Körülbelül húszan jelezték, hogy biztosan ott lesznek november 2-án a parkban megrendezett bulin. Alina bevásárolt cukorkákból, készült spéci vetélkedővel,

de senki nem ment el a rajongótalálkozóra :((((

Alina nagyon elkeseredett, amikor hazaért a parkból. Azután vette fel ezt a videót.

Idézünk néhány fájdalmas mondatot a „Senki nem jött el a fan-találkozóra” című videóból

Most értem haza a rajongótalálkozóról, de sajnos senki nem jött el. Nagyon elszomorodtam (…) Több mint fél órát vártam, körbejártam a parkot, de senki nem volt ott. Kérem, hogy máskor ne verjetek így át engem! Nagyon-nagyon el vagyok keseredve. Nagyon kérlek titeket, hogy ne csapjatok be! Vettem egy csomó cukorkát, és ki akartam osztani azoknak, akik helyesen válaszolnak a találós kérdéseimre. Azt hittem, végre találkozhatok a barátaimmal, feliratkozóimmal, de így bántatok velem.”

A videót 2,6 milliószor nézték meg: a kislánynak azóta TÉNYLEG lett rajongótábora. A város leghíresebb sportolója, Jekatyerina Gamova világklasszis röplabdázó pedig megígérte Alinának, hogy a helyi Dinamo csarnokában szervez neki egy hatalmas fan-találkozót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik