Élet-Stílus

Így lehet orgazmusig juttatni a nőket, három egyszerű lépésben

A heteroszexuális férfiak önzők és bénák az ágyban, a heteroszexuális nők pedig túlzottan szemérmesek és prűdek – írtuk februárban egy amerikai szextanulmány eredményeit sarkosan összefoglalva.

Egy több mint ötvenezer résztvevő bevonásával elvégzett kutatás eredményiből kiderült, hogy míg a heteroszexuális nőknek csak 65 százaléka jut el rendszeresen a partnerével orgazmusig, addig leszbikus nőknek 86 százaléka mondhatja el ezt magáról. Vagyis tévhit az, hogy a nők nehezebben jutnak el csúcsra, mint a férfiak. Az igazság az, hogy sokkal inkább a férfiaknak okoz problémát a partnerük kielégítése.

Pedig a feladat nem annyira bonyolult, mint amilyennek tűnik. Az Indiana Egyetem és Chapman Egyetem kutatóinak közös tanulmánya három egyszerű lépést emel ki, melyekkel egyre közelebb lehet repíteni a nőket az orgazmushoz.

1: Hosszú és mély csókolózás

2: A csikló stimulálása

3: Orális szex

„Még a nők 30 százaléka is úgy gondolja, hogy a közösülés a legrövidebb út számukra a kielégüléshez, ami tragikus, mert nem is tévedhetnének nagyobbat” – mondja Elisabeth Lloyd, a tanulmány társszerzője, aki könyvet írt a női orgazmusról.

A kutató azt mondja, persze, minden nő már, nincs recept, ami mindegyiküknél egyformán beválna. Illetve egy mégis van: az őszinte és nyílt kommunikáció, vagyis ha a nőt megkérdezik, ő pedig elmondja, hogy mit és hogyan szeret az ágyban.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik