Élet-Stílus

Mindent elmesélt az orális szexes esküvői fotó készítője

Nehéz az esküvőiparágban bármi újat, forradalmit kitalálni. Michel Klooster holland fotósnak mégis sikerült. Október elején robbantotta fel a közösségi médiát egy esküvői fotóval, amin a menyasszony orálisan szereti a vőlegényét, legalábbis úgy tesz, mintha. Mint akkor írtuk, a Facebookon megosztott fotó alá néhány nap leforgása alatt 16 ezer hozzászólás érkezett.

Fotó: Facebook / Michel Klooster

Nem volt nehéz megjósolni, hogy beindul a trendcunami. Két hetet sem kellett várni arra, hogy a Görögországban, Kürillosz rodoszi püspök megtiltsa a külföldiek házasodását a sziget Szent Pál öblénél, miután egy brit pár orális szexes esküvői fotót készített a helyszínen.

Bár a Klooster fotójáról megjelent első cikkek arról szóltak, hogy az egyik örömanya találta ki a pornófotót, valójában nem így volt. A fotós legalábbis azt mondta a Vice újságírónőjének, hogy ő látott tavaly egy ilyen képet egy amerikai kolléga honlapján.

„Nem én voltam az első, aki ilyet csinált, csak az első, aki híressé vált miatta” – mondta a fotós, aki beismerte, kicsit azért zavarja, hogy ez a kép ugrik be mindenkinek, aki a nevét hallja. „Jobban szeretnék híres lenni azért, mert jó képeket csinálok, és nem azért mert készítettem egy orális szexes képet.”

Klooster hozzátette, hogy ő alapvetően bármire nyitott, de éles orális aktust azért nem fotózta, hiszen az már a pornó kategóriájába tartozik. Nagyon szívesen elkészítené ugyanakkor híressé vált fotójának párját, olyat, amin a vőlegény izgatja szájjal a menyasszonyát, de ilyet még egyetlen ifjú pár sem kért tőle.

(via Vice Broadly)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik