Élet-Stílus

A csajod tök nem élvezi, ahogy a mellével játszol

Nem minden nő szereti, ha a melleit simogatják, nyaldossák és az időzítés sem mindegy.

A mellek simogatásának van iránya

A női mellek érzékenysége a menstruációs ciklusnak köszönhetően folyamatosan változik. Van, hogy egy leheletnyi puszi is fájdalmas és van, hogy sokkal erősebben kell megfogni és csókolni, ahhoz, hogy a szexuális izgalom teljes legyen. Így az első és legfontosabb, hogy a nő beleegyezzen a történésekbe. Néhány nő egyáltalán nem szereti, ha a melleihez érnek, és boldog, ha a másodlagos női nemi szervei kimaradnak a játékból. Néhány nő pedig nem tudja elképzelni anélkül a szexet, hogy a melleit ne csókolgatnák, simogatnák hosszas perceken át. Az érintés mértéke így teljesen változékony, kiszámíthatatlan, van azonban pár szabály, amiknek betartásával biztosan a jó irányba tartunk.

Az egyik legfontosabb szabály, hogy egyetlen egy nő sem szereti, ha úgy kapaszkodnak szex közben a melleibe, mintha a szarvas agancsát próbálnák letépni. A dagasztás technikáját sem a melleken kellene gyakorolni, hanem a kelt tésztán, ez a két dolog nagy általánosságban minden nőnél a plafon bámulását és mély, csalódott sóhajokat idéz elő.

A mellek simogatásának, csókolgatásának van egy iránya, és akárcsak az orális szexnél, az irány az óramutató járásával egy irány. Ez egyébként mind a férfiaknál, mind a nőknél gerjeszti a szexuális izgalmat, az óramutató járásával ellentétes irány pedig csökkenti, lohasztja a vágyat. Az iránnyal érdemes játszadozni, egy kicsit felhúzni, aztán vissza, aztán megint előre, aztán vissza. A lágy és finom csókoktól az erőteljesen csókig és érintésig minden mehet, attól függően, mi esik jól a nőnek – ne felejtsük a ciklusát, lehet, hogy hamarosan menstruál, a mellei megduzzadtak, majd szétfeszül rajtuk a bőr, ami lehet, hogy szép látvány, de igen fájdalmas.

Az érzékenység nem a zsírban keresendő

A mell érzékenysége a bőrnél keresendő, pontosan ugyanaz a mechanizmus, ami a nyak csókolásánál: egyszercsak libabőrös lesz, ami vagy visszahúzódik, vagy fokozódik. A játék a ruhán keresztül is kiválóan működik, melltartóban vagy anélkül, pólón, blúzon keresztül. A legtöbb férfi hajlamos azt gondolni, hogy az emlők szívogatása, szopogatása igazán izgató a nőknek. Hát nem. A teljes mell oldalsó része elképesztően érzékeny, ahogy az alja része is az. A tantrikus masszázsnál például legalább félórát időznek a masszőrök a női mell ezen részeinél.

Nem kell kapkodni ha a mellek simogatása van porondon, sehova nem kell sietni. Az ujjak, ujjbegyek lassú simogatásával célszerű kezdeni, kívülről befelé haladva, az óramutató járásával egy irányban.

A simogatás legyen annyira lassú, hogy a férfi megfigyelhesse, melyik az a pont, amire az emlők jobban megmerevednek, mikor, milyen mértékű izgatásra állnak fel a pihe szőrök a nő testén.

Ezek után kezdődhet a nyelvek játéka, csókolózással felváltva, lassan, kívülről befelé haladva. Ha a nő kellően élvezte, akkor elképzelhető, hogy ő maga kívánja majd az emlők harapdálását, a fogak és a nyelv erőteljesebb játékát. De csak ezzel kezdeni felvezetés nélkül sokkoló élmény is lehet a nőnek.

A hőmérséklettel való játszadozást is jó kipróbálni, a hideg-meleg játékok, a forró nyelv után a hűvös levegő kifújása például ilyen, vagy jégkocka a szájban, tejszínhab, méz mind szóba jöhetnek. A kellően felvezetett előjáték is legyen játékos, és bátran kérdezzük meg a másiktól, ez neked jólesik? Tetszik? Vagy így jobban tetszene?

A mellek folyamatosan változnak, a kor haladtával a fogyás-hízás eredményeként is másmilyenné alakul át, de a szülés, szoptatás is átalakítja a formát és az érzékenységet. Előfordulhat, hogy a változások miatt a nő nem akarja, hogy a melleihez érjenek, ezt el kell fogadni, és alkalmazkodni kell a kialakult helyzethez.

Szexuálterapeuta szerzőnk további cikkeit ide kattintva olvashatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik