Élet-Stílus

Kartonból készült szerelme mellé feküdt, úgy halt meg a 21 éves kis pingvin

A rendkívül idős, 21 éves, Japánban, Miyashiróban élő kis pingvin arról volt híres, hogy szerelmes volt. De nem akárkibe, hanem egy kartonfigurába. A pingvint Grape-nek, vagyis Szőlőnek hívták. Nem nehéz kitalálni, hogy a kis jószág miért szeretett bele a kartondarabba.

Pontosan olyan színei voltak, mint neki, még a kartonlány ruhájának a mintája is stimmelt.

Az öreg Grape szinte mindig vigyázott a szerelmére, alig mozdult el mellőle, a lány cserébe rendületlen maradt, nem hagyta magára soha a kis pingvint.

A lány egyébként egy karakter a Kemono Friends című nagysikerű japán animéből, a neve Hululu.

A történet sajnos sokkal szomorúbb, mint amilyennek elsőre látszik, ugyanis Grape azután keresett menedéket Hululunál, hogy a valódi pingvin párja, Midori, több mint 10 év együttlét után nem akart tovább vele lenni.

A kartonfigura így gyakorlatilag megmentette Grape életét, akinek csak akkor kellett nélkülöznie az új barátnőjét, amikor a tájfun miatt be le kellett szedni egy időre.

Amikor az öreg szerelmes pingvin súlyos beteg lett, akkor a dolgzók megoldották, hogy a figura a közelében lehessen. Grape az utolsó napjaiban sokszor már csak Hululu mellett feküdt, míg aztán végleg el nem aludt.

Independent

Ajánlott videó

Olvasói sztorik