Élet-Stílus

Részeg sofőr ölte meg a 6 gyerekes anyukát, miután koraszülött ikreit látogatta meg

Az amerikai nő családjának pár nap alatt több mint negyedmillió dollárt gyűjtöttek össze önzetlen ismeretlenek.

Pár nap alatt több mint 250 ezer dollárt, azaz több mint 65 millió forintot gyűjtöttek össze egy internetes adománygyűjtő oldalon egy hatgyerekes kaliforniai családnak, miután egy részeg sofőr miatt a kicsik elvesztették édesanyjukat. A 37 éves Katie Evans helyi idő szerint péntek este halt meg, amikor hazafelé tartott a kórházból, ahol koraszülött ikreit látogatta meg – jelentette a helyi sajtó.

A Santa Claritában élő nő alig több mint egy kilométerre volt otthonától, amikor egy részeg sofőr frontálisan ütközött autójával. A helyi rendőrség közlése szerint a 22 éves nő előbb nekiütközött a padkának, majd elvesztette az irányítást autója felett. Előbb egy másik autónak ment neki oldalról, majd szemből nekicsapódott a kismama autójának. Evanst a helyszínen életét vesztette.

Az egyelőre csak ittas vezetéssel vádolt nő csak könnyebb sérüléseket szenvedett, és hamar kiengedték a kórházból. A meg nem nevezett nőt a rendőrség nem tartotta bent a fogdában, és egyelőre szabadlábon lehet. Egészen addig, amíg a hatóságok további vádak alapján nem indítanak eljárást ellene – közölte a rendőrség a helyi sajtóval.

Evans özvegyének és hat gyerekének megsegítésére adománygyűjtő oldalt hoztak létre. Eredetileg csak százezer dollárt szerettek volna nekik összeszedni, de a történet annyira meghatotta az embereket, hogy a százezer dollárt pillanatokat alatt meglett. E cikk írásakor majdnem hatezer ember felajánlásaiból több mint 250 ezer dollárt gyűlt össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik