Élet-Stílus

A McDonald’s tesztüzembe helyezi az első nagyüzemi vegán burgert, a McVegan-t

A McDonald’s nagy lépésre szánta el magát és tesztüzembe helyezte a McVegan-t, vagyis a vegán hamburgert. Ez hatalmas hír azoknak, akik ennek a manapság nagyon népszerű táplálkozási filozófiának a hívei, hiszen eddig nem nagyon volt nagy McDonald’s szintű lánc, amely bevállalta volna, hogy teljesen vegán menüt készítsen.

Ám még mielőtt minden vegán örömködni kezdene: a hírek szerint a vállalat egyelőre csak Finnországban fogja árusítani a McVegánt, legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy szinte csak finn posztok jelentek meg az Instagramon #mcvegan hashtaggel.

https://www.instagram.com/p/BZ3rvmKFT0Y/

A leírásokból kiderül, hogy egyelőre mindenki meg van elégedve a vegán hamburgerrel, amit a szokásos mekis szósszal és zöldségekkel ízesítenek. Fontos kérdés a hús, ugye, amely szójapépből tevődik össze, az fűszerezése pedig olyan, mint a klasszikus hamburgeré.

Azt egyelőre megtippelni sem lehet, hogy a Meki szeretné-e globálisan is bemutatni McVegan-t, de az biztos, hogy rengetegen vevők lennének az ötletre, legalábbis ez derül ki a kommentekből. Az persze kérdéses, hogy minden vegán rákapna-e a meki újdonságára, mivel az igazi fanatikusok olyan helyen sem esznek, ahol amúgy felszolgálnak húsételeket.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik