Élet-Stílus

Idegen férfi nyugtatgatja a kisbabát: a 200 ezer like-os fotó

„Intenzív Osztályos Nagypapa”.

Ha egy Facebookra posztolt fotó alatt 192 like látható, akkor azért nem nagy bátorság kimondani, hogy a tartalom tényleg megérintette az internetezőket.

Hogy ezt miért mondjuk, hamarosan kifejtjük, de előbb megmutatjuk a képet, amely ennyire sikeres volt:

Facebook/ChildrensHealthcareofAtlanta

A képen látható urat David Deutchmannak hívják, de az atlantai gyermekkórházban mindenki csak Intenzív Osztályos Nagypapa néven ismeri. Az idős férfi ugyanis már

12 éve minden héten két napot tölt a kórházban, hogy nyugtatgassa, felvidítsa azokat a babákat, akiknek a szülei épp nem tudnak velük bent lenni.

Minden kedden a gyerekintenzíven, minden csütörtökön az újszülött intenzív osztályon tölti a napját. A képen épp egy Logan nevű kisfiút tart a karjaiban, őt nyugtatgatja. A baba 25. hétre született, és már közel két hónapja kórházban van.

A kisfiú anyja minden este hazamegy, hogy nagyobbik gyermekére vigyázzon; egyik reggel, amikor visszatért a kórházba, meglátta, hogy az idős úr kezében van a fia. David Deutchman bemutatkozott neki, elmondta, hogy ő az Intenzív Osztályos Nagypapa, és onnantól Logan anyukájának – ahogy nyilatkozta – minden szorongása elmúlt.

A fotót szeptember 28-án töltötték fel a kórház Facebook-oldalára, tehát a 192 ezer like alig másfél nap alatt érkezett rá.

Deutchman úr egyébként marketingesként dolgozott, és nyugdíjba vonulása után kezdett önkénteskedni. Két ötven év körüli lánya és két unokája van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik