Élet-Stílus

Meghökkentő ajándékot hagyott hátra egy idegen a megkarcolt kocsiért

Kissé morcos volt a coloradói Mandi Shepard, amikor észrevette, hogy a parkolóban meghúzták az autóját. Belátta, hogy túl sokat nem tehet, ki kell majd javíttatnia a karosszériát. Amikor azonban elindult hazafelé, észrevette, hogy valami nem stimmel.

Észrevette, hogy a bal oldali visszapillantója be van hajtva, majd amikor megigazította, egy összetekert borítékot talált. A borítékban üzenet volt egy ismeretlentől, aki bocsánatot kért a karcolástól. A levél mellé negyven dollár készpénzt, és egy félig szívott marihuánás cigarettát mellékeltek. A karcoló tehát nem csak az autó megjavítására gondolt, hanem arra is, hogy a karcolás miatt valószínűleg bosszús autós hangulatát is feldobja.

Fotó: Mandi Shepard

Shepard annyira jókedvű lett, már a gesztustól is, hogy lefotózta a levelet, a mellékletekkel együtt, és megosztotta a Facebookon. Miután a posztja elterjedt, egy helyi kábeltévé híradója megkereste a nőt, aki elmondta, hogy a pénzt szervizre költi, a levelet pedig megőrzi majd, de azt egyelőre nem tudja, hogy mi lesz a fél spangli sorsa, ő ugyanis nem él sem hagyományos, sem füves cigarettával.

(via 9News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik