Élet-Stílus

Megmentett egy vízbe esett gyereket az esküvőjén a vőlegény

Nem várt fordulatot vett egy esküvő a kanadai Cambidgeben. Clayton és Brittany Cook, az újdonsült férj és feleség épp egy festői park hídján pózolva fotózkodtak, amikor a férfi észrevette, hogy egy kisfiú kapálódzik a folyóban.

Clayton egyetlen másodpercnyi habozás nélkül a vízbe vetette agát, és kihúzta a gyereket. Közben az esküvői fotós sem tétlenkedett, megörökítette a mentőakciót, majd később megosztotta a képeket a Facebookon.

„Néhány gyerek már percek óta követett minket, és gondoltam jó lesz kissé szemmel tartani őket, mert nagyon közel álltak a vízhez, Éppen Brittany szóló képei készültek, amikor észrevettem, hogy csak két gyerek áll a parton. Aztán már láttam is a kisfiút, aki azért küzdött, hogy a fejét a víz fölött tartsa. Azonnal beugrottam a kiemeltem. Szerencsére nem esett baja”mondta el a BBC kérdésére Clayton.

Brittany azt mondja, ő egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a férje beugorott a vízbe, először azt gondolta, hogy csak egy vicc az egész. Mire Darren Hattal, a fotóssal rájöttek, hogy mi történik, már le is zajlott a mentőakció. A gyerek már a parton volt, amikor Hatt automatikusan kattogtatni kezdett.

Úgy tűnt, a kisfiúnak nem esett baja: egy kicsit remegve távozott egy idősebb testvérével. Brittany azt mondja, a gyors gondolkodás és az önzetlenség csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amik miatt beleszeretett a férjébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik