Élet-Stílus

A legkanadaibb videón, udvariasan kéri a medvéket egy férfi, hogy menjenek el az udvaráról

„Srácok, szeretném, ha elmennétek. Rendben? Tényleg szeretném, ha mennétek! Köszönöm! Nekem indulnom kell a munkába. Remélem, jól éreztétek magatokat az udvaromon! Legyen szép napotok! Sziasztok!”

Éppen csak azt nem mondta a kertjében bóklászó medvecsaládnak a British Columbiában élő Jordan Cote, hogy gyertek máskor is. A férfi azt mondja, kissé azért megijedt, amikor hétfőn reggel meglátta a medvéket, csak méterekre a házától. Sikerült azonban megőriznie a hidegvérét.

Cote arra lett figyelmes, hogy valamiért nagyon ugat az albérlője kutyája a tornácon. Amikor kiment, hogy megnézze mi történt, meglátta a feketemedvéket. Látta, hogy a vadállatok nem próbálnak közelíteni a kutyához, tartják a távolságot.

A férfi a biztonság kedvéért bevitte a kutyát a házba, majd udvariasan megkérte a medvéket, hogy fáradjanak vissza az erdőbe. Azt mondja, bár két éve él az erdő szélén, még nem történt vele hasonló. Remélte, hogy ha nyugodt marad, a medvék is nyugodtak maradnak. Igaza lett, hiszen a medvék is kanadaiak voltak.

https://www.facebook.com/jordan.cote2/videos/10155561875415460/

(via CTV)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik