Élet-Stílus

Nyilvános szex és más érdekességek a tankönyvekben

24.hu
24.hu

2017. 09. 25. 17:14

Érdekes illusztrációra bukkantak az angol ovisok és kisiskolások számára összeállított kiadványokban.
Korábban a témában:

„Kissé kétértelmű jeleneteket találtam egy barátom 4 éves fiának tankönyvében” – írja egy Ed Brody nevű felhasználó, aki a Twitterre ki is posztolta az említett képeket, íme:

twitter.com/chiefbrody1984
twitter.com/chiefbrody1984

A lényeg – mint a legjobb paródiafilmek legjobb jeleneteiben – természetesen a háttérben történik: az első képen három korosodó úriember látható, akik épp tűnnek el a bokrok között, a következő ábrán pedig egy idős hölgy, aki meglátja, hogy mit csinál ott a három férfi, a látvány sokkolja őt.

Ahogy az ilyenkor szokásos, a Twitterre kiposztolt kép alatt a kommentekben megjelennek más képek is, van köztük olyan jelenet is, amelyet ugyanebben a könyvsorozatban talált valaki. Íme az ábra:

twitter.com/chiefbrody1984

Ha valaki nem vette volna észre,

a kép különlegessége, hogy az egyik ovis (iskolás?) kisgyerek épp a hepatitis szót rakja ki a színes vidám kockák segítségével.

Az egészben az a leggyönyörűbb, hogy a rendkívül népszerű könyvsorozat alkotóit, Alex Brychta illusztrátort és Roderick Hunt írót korábban a Brit Birodalom Rendjével (MBE) tüntették ki.

Egyes vélemények szerint a csibész szerzők szándékosan rejtették el ezeket a pajkos jeleneteket a könyvekben, mondván, a gyerekek úgysem fogják észrevenni / érteni ezeket, a szülők meg nevethetnek egy jót a kis tréfákon.

A 3-7 éves korosztálynak szánt tankönyvsorozatot – amelynek több mint 400 része jelent meg –  az óvodák / előkészítők 80 százalékában használják.

Lehet hőbörögni is az ilyesmin, de sokkal jobb felhőtlenül kacagni, és ha netán ez az adag nem volt elég, akkor továbbkattintani a legdurvább gyerekkönyveket bemutató egykori képsorozatunkra (Nagy történet a kis spermiumról – és más izgalmas kalandok), valamint a Mindenki kakil – a 10 leghülyébb könyvcím című korábbi összeállításunkra.

(Sun)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.