Élet-Stílus

Végre megérkezett a vaginasör

Igen, jól olvasta, a hüvelyben található tejsavbaktériumból állítanak elő sört. Amúgy megfizethető áron.

A gyártó The Order of Yoni (A punci rendje) névre keresztelte sörét, és azt ígéri, bárki belekóstolhat a nőiességbe, ami tényleg nem is kerülhetne közelebb az igazsághoz, hiszen a feltalálók nőgyógyászati eszközökkel jutnak hozzá a szükséges baktériumhoz, majd laboratóriumi körülmények között megtisztítják és sokszorosítják azt.

Ezután a genitális tejsavbaktériumot malátával, komlóval, vízzel és élesztővel vegyítik.

Így észül a csoda. Fotó: The Order of Yoni

Állítólag női eszencia ide vagy oda, az italnak nem lesz valóban vaginaíze. Wojtek Mann, a cég alapítója közepesen szexista coelhói mondatokban fogalmazva elmondta:

A sör titka a hüvelyben rejlik. Hi-tech mikrobiológiai módszerekkel elkülönítjük, megvizsgáljuk és előkészítjük a tejsavbaktériumokat egy egyedülálló nő hüvelyéből. A tejsavbaktériumok átadják a női jellemzőket a sörnek: a vonzódást, a kegyelmet, a ragyogást és az ösztöneiket sörökbe, olyan mintha egy szépséges angyallal táncolnál. A vaginális tejsavbaktériumok az életet és az egészséget is szimbolizálják és ez a sör tisztelettel adózik e szent folyamat előtt, az ember és a baktériumok közötti időtlen harmóniához.

Biztonságos?

Állítólag igen. Az összes anyagot más baktériumok és vírusok jelenlétében vizsgálják, ráadásul az elkülönítés és az előkészítés eljárásai meggátolják a többi baktérium és vírus túlélését, így a végtermék teljesen tiszta és egészséges.

Mennyibe kerül?

A gyártó honlapja szerint (ahol megtekinthetők a modellek, akik feláldoztak vaginájukat a tudomány érdekében) 2,90 dollárért megvásárolható egy üveggel a sörből, vagyis kb. 770 forintért érezhetjük egy nő ízét.

VIA
Kiemelt kép: The Order of Yoni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik