Élet-Stílus

Fanszőrterrorista garázdálkodik a japán metróban

Veszélyes elaludni a tömegközlekedési eszközökön. Az ember teljesen kiszolgáltatottá válik, miközben fogalma sincs róla, kik veszik körül valójában. Ki gondolná például a lenti videón szereplő, kedves főorvosnak kinéző férfiről, hogy gonosz, perverz hajlamai vannak?

A felvétel pedig erről tanúskodik. Jól látszik, hogy a metrón utazó ősz féri, a mellette alvó nőre néz, miközben lehúzza a sliccet a nadrágján. Az ujjaival egy pillanatig matat odabent, majd kitép valamit, amit aztán a nő fejére szór, majd úgy tesz, mintha csak a haját igazgatta volna.

Ha mindez nem lenne elég, a folyamatot még egyszer megismétli, majd elégedetten felhúzza a sliccet. A felvételről keveset tudni, csak annyi biztos, hogy néhány napja jelent meg a LiveLeaken. A feltőtője csak annyit írt, hogy az eset valahol Japánban történt.

Az mindenesetre biztos, hogy a metrón alvással jó vigyázni, ahogy nem árt odafigyelni akkor sem, amikor az ember nyilvános helyen gusztustalankodik, mert lehet, hogy pillanatok alatt a videomegosztókon látja viszont magát.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik