Élet-Stílus

Lefilmezték a gépen szexelő utaskísérőket egy német légitársaság pilótái

A titokban készített felvételeket aztán egymás között osztogatták, büszkén mutogatva a „trófeákat”.

Kirúgással és börtönnel fenyegette meg a Condor Airlines vezetése a német légitársaság pilótáit, miután megtudták: a pilóták egymás között osztogatják a gépen szexelő utaskísérőkről készült felvételeket. A német Focus magazin információi szerint a fényképeket és videókat titokban, a női utaskísérők tudta nélkül készítették a pilóták, és „trófeaként” mutogatták egymásnak.

A légitársaság egy júniusban szétküldött belső e-mailben figyelmeztette a pilótákat, hogy nem csak az állásukat kockáztatják a szexfelvételek osztogatásával, hanem büntetőjogi feljelentést is. A cég közölte az alkalmazottakkal, hogy akár két évig terjedő börtönbüntetést is kaphatnak.

A Condor közölte, hogy nagyon komolyan veszik az esetet, és belső vizsgálatot indítottak annak felderítésére. Ugyanakkor egyelőre nem találtak egyetlen egy olyan bizonyítékot sem, ami büntetőügy megindítását tehetné lehetővé.

A Focus egy „jól értesült forrástól” úgy értesült, hogy a pilóták nagyon is tisztában voltak azzal, milyen következményei lehetnek a felvételek terjesztésének. De azt is tudták, hogy a szex közben lefilmezett utaskísérők nem mernek majd panaszt tenni, mert félnek nyilvánosság elé állni egy ilyen esettel.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik