Élet-Stílus

Elbénázott lánykérés után interneten gyűjt újabb gyűrűre a pár

Harmincan mentek vissza, hogy megkeressék, de hiába.

A kansasi Seth Dixon a lehető legszebb helyre, a Loose Parkba vitte ki – ekkor még gyanútlan – szerelmét, Ruth Salast, hogy ott kérje meg a kezét.

A park szép fahídját, annak is a közepét választotta ki a fiatalember, ott térdelt le barátnője elé, hogy feltegye a nagy kérdést.

Ha jól látjuk az alábbi videóban, akkor a legfontosabb mondat nem hangzott el, leginkább azért, mert a reménybeli vőlegény nem jutott szóhoz. Nézzük a videót, aztán folytatódik a sztori.

A tragikus pillanatokat bemutató videót két nap alatt több mint 110 ezren nézték meg. A pár nem találta meg a gyűrűt, másnap harminc barátjukkal visszatértek a helyszínre, hogy a vízben próbálják megtalálni az ékszert – sikertelenül. Seth és Ruth úgy döntött, hogy közösségi finanszírozással próbálnak forrást szerezni az újabb jegygyűrű megvásárlásához, 261 dollárt sikerült gyűjteniük az interneten.

Egyébként a videó melletti kommentekből kiderül, hogy sokan úgy vélik, kamusztorival állunk szemben. Miért fordítja el a kamerát a jelenetet felvevő lány pont a legfontosabb pillanatban – teszik fel a kérdést.

Nekünk sokkal gyanúsabb, hogy a fiú – és tulajdonképpen, jobban megnézve, a lány is – a gyűrű elejtése után rettentő mesterkéltnek tűnő arcot vág. A barátaik azonban megvédték őket, azt írják, ők a saját szemükkel látták a helyszínen, hogy minden úgy történt, ahogy látszik.

(WGN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik