Élet-Stílus

Megette a futár a kiszállított levest, majd vizeletével pótolta a hiányt

A kínai férfi kissé meglepődött, amikor a csomagot kinyitva beleszagolt a feleségétől kapott levesbe.

Kirúgtak egy futárt a kínai Chengdu városában, miután saját vizeletével töltötte fel a kiszállított levest, amibe beleevett – írta a Shanghaiist. Az eset még az előző hónapban, a kínai Valentin-nap idején történt. Amikor egy nő szerelme jeleként levest küldött dolgozó férjének.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a feleség egy bablevest készített, majd beleöntötte egy termoszba, és egy futárcéggel küldte el a meglepetés ebédet a férje munkahelyére. A meglepetés nem is maradt el. Főleg azután, hogy a férfi kinyitotta a termoszt, és megcsapta az orrát a furcsa szag.

A férfi azonnal fel is hívta a nejét, hogy megkérdezze, mégis mikor főzte a levest, mert olyan szaga van, mintha romlott lenne. Miután megtudta, hogy az étel frissen készült, már a futárcéget tárcsázta, hogy panaszt tegyen, és megtudja, mi történt.

Az emberek 10 napig állnak sorban ezért a levesért
Az indok meglehetősen egyszerű: ez a világ legjobb levese.

Végül maga a futár hívta vissza a férfit, aki beismerte, hogy megitta a leves felét, majd a hiányt azzal pótolta, hogy belepisilt a termoszba. Elmondása szerint nem valamiféle furcsa bosszú vezette, hanem csak „nem talált vizet”. Majd 420 jüant ajánlott fel a férjnek a használhatatlanná vált termoszért, de a férfi nem fogadta el az ajánlatot.

A futárcég közben elég komolyan vette az esetet. A vállalat igazgatója Pekingből repült Chengduba, hogy személyesen kérjen elnézést a férfitől az eset miatt, amit „a cég történetének legfurcsább incidenseként” jellemzett. A férj ennek ellenére a rendőrségen tett bejelentést, és a beszámolók szerint a hatóságok vizsgálatot indítottak az eset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik