Élet-Stílus

Annyira részeg volt az ausztrál, hogy rendőrszelfivel tudta meg, miként jutott haza

Sose rúgjunk be annyira, hogy a rendőrök kísérjenek haza, de arra is csak egy fotó miatt emlékezzünk!

Az Ausztráliához tartozó Tasmania szigetén történt a kínos, ellenben poénos eset egy férfivel, aki nagyon berúgott a Vice Munchies nevű blogja szerint. A szerencsétlen nem igazán tudott hazatalálni. Reece Park a dajdajozás után taxiba pattant volna, de a taxis nem örült az állapotának, rendőri segítséget kért.

Be is futottak Natalie Siggins és Jeremy Blyth járőrök, akik segítettek a férfi hazajuttatásában. Egy barátja már várt Parkra az otthona előtt, de azért még bekísérték. Miután a pátyolgatott részeg az ágyba került, a két rendőr úgy döntött, segít a másnapi emlékezésben Parknak:

csináltak egy szelfit, amin ők mosolyognak, Park pedig a háttérben mutogatja, hogy jól van.

Park aztán kiposztolta a történteket ezzel a nem túl puha szöveggel, hogy a két rendőr szelfizett vete és a részeg valagát is hazatoloncolták, meg micsoda legenda már ez a sztori.

A rendőrség amúgy megjegyezte – elkerülendő a további hasonló eseteket -, hogy nem fognak ittas egyéneket kísérgetni, ez nem szokásuk, feladatuk. De persze vészhelyzetben segítenek. Inkább azt ajánlották, hogy legyen mindenkinek fix, betanult terve, hogy jut haza, ha nagyon be van karmolva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik