Élet-Stílus

Mai hősünk a srác, aki a fesztivál előtt elásott egy üveg vodkát a helyszínen, majd a buli közben kiásta

Megcsinálta azt, ami minden fesztiváljárónak az eszébe jutott már, de soha nem tette meg.

Egy New York-i fiatalember megcsinálta azt, amire minden fesztiválozó legfeljebb csak vágyakozva gondol, de végül soha nem tesz meg. Még jóval a fesztivál kezdete előtt elment a helyszínre, ahol elásott egy üveg vodkát, hogy aztán a buli idején haverjaival együtt szépen előássa azt, elintézve ezzel a pénztárcabarát ivászatot.

A csak Alex néven említett fiatal a LADBible-nek elmondta: három hét volt még hátra a szeptember első napjaiban tartott Electric Zoo fesztivál kezdetéig, amikor haverjaival kimentek annak helyszínére.

„Több mint négy éve járok az Elecetric Zoo-ra, így elég jól ismerem a helyszínt” – mondta Alex. A megfelelő hely kiválasztása után a Google térképén bejelölték a pontos GPS koordinátákat, majd vártak.

Guy buries a Nalgene bottle full of Vodka at Randall’s Island 3 weeks before Electric Zoo, digs it up & delivers from funny

A következő nagy feladat már csak az elásott kincs észrevétlen megszerzése volt a rendesen bekamerázott, és biztonsági őröktől hemzsegő Randall’s Island Parkban. A problémát végül úgy oldották meg, hogy haverjaival jól körbeállták a helyet, és amikor biztosak voltak benne, hogy senki sem látja, mit csinálnak, egyikük szépen kiásta a vodkával teli vizesüveget.

Alex, a kiásott kinccsel.

„Az egész alig tartott tovább, mint tíz perc” – mondta el Alex.

Innen már nem volt más hátra, mint élvezni a bulit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik