Élet-Stílus

Élő adásban, mondat közben látványosan fingott az elismert időjós

Szándékos volt.

A WPMI (Local 15) nevű alabamai tévécsatorna műsorán olyasmit láthattak – és hallhattak – a kedves nézők, amibe ritkán fut bele az ember élő adásban.

Ezt a különleges pillanatot Chris Dunn meteorológusnak köszönhetik a helyi nézők – és a világméretű internetnek hála, most már mindenki más is.

Dunn, aki a tévécsatorna weboldala szerint 25 éve szerepel a képernyőn, számos helyen vezető meteorológusként tündökölt, ráadásul egy Emmy-díjjal is elismerték a munkásságát,

fingott egyet élő adásban.

Az időjós éppen arról beszélt, hogy viszonylag csendes hétvége elé nézünk, aztán ami következett, az egyáltalán nem volt csendes. A mondat felénél pucsított, altestét a kamerák látóterén kívül helyezve, majd dobott egy pukit, és folytatta a félbehagyott szöveget.

Ahogy az egyik kommentelő meg is jegyezte, ez nem véletlen volt, a meteorológus láthatóan kísérletet sem tett a gáz visszatartására, sőt mintha szórakoztató elemként dobta volna be a produkciót.

Az első – vágott – videóból még azt hihetjük, hogy csak utólag megbuherált felvételről van szó, a második azonban vágatlan, ráadásul ott láthatóan mobillal vette fel valaki a tévéadást.

Fingós időjós kategóriában magyar versenyző is ismert, Horváth Szilárd, akit ki is rúgtak a tenyek.hu csapatából a pukikkal színesített időjárás-jelentés után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik