Élet-Stílus

A hullazsákot kinyitva csodálták egy elhunyt beteg péniszét nővérek egy denveri kórházban

És egymás közt beszélgettek a látványos testrészről.

Egy denveri kórház három hétre felfüggesztett a munkavégzés alól öt nővért, mert „illetlen módon nézték meg egy elhunyt beteg testét” – közölte kedden az intézmény szóvivője a Denver7 televízióval. A tévé a kórház egyik nővérétől megtudta: az érintett ápolók a halott beteg „péniszméretét csodálták”, és volt, hogy még a hullazsákot is felnyitották, hogy megnézzék a férfi nemi szervét.

A kórházi szóvivő a Denver7 cikke szerint megerősítette, hogy ez történt. Az eset még április első napjaiban történt, de a nővérek ellen csak májusban indítottak belső vizsgálatot, miután egy ápolónő egy elejtett megjegyzésből megtudta, hogy mi történt, és jelezte az esetet a vezetőségnek.

Az esetről a kórház értesítette a denveri rendőrséget is. A rendőrségi jelentés szerint a kórház több munkatársai is „megnézte az áldozatot, amikor a férfi magatehetetlen volt, és azután is, hogy meghalt”. A rendőrség végül nem indított eljárást a nővérek ellen, mert nem volt elég bizonyíték a vádemelésre, és a kórházra bízták az ügy kezelését.

Josh Rasmussen kórházi szóvivő közlése szerint bár az ápolónők „súlyos” büntetést kaptak, végül négyük visszatért dolgozni. Az ötödik már nem dolgozik a kórházban, de nem azért, mert elbocsájtották. A ápolók nevét nem hozták nyilvánosságra, és azt sem közölték, melyik osztályon dolgoznak.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik