Élet-Stílus

Öltözete miatt rúgták ki egy étteremből a várandós kismamát

Vacsorázni ment a családjával vasárnap este a terhessége hetedik hónapjában járó, ikreket váró Charisha Gobin a Seattle mellett fekvő Marysvilleben. A Buzz Inn Steakhouseba mentek, ám ott egy pincérnő közölte a kismamával, hogy az öltözete miatt nem fogja kiszolgálni.

Gobin lefotóztatta magát az étterem előtt, a képet pedig posztolta a Facebookra. Azt írta, hogy a pincérnő szerint a ruházata nem felel meg az étterem egészségügyi előírásainak. A hosszú szoknyát, és a pocakját szabadon hagyó felsőt viselő kismama szerint egyértelmű, hogy a pincérnőnek a nagy hasa nem tetszett.


Miután Gobin posztja elterjedt a Facebookon, egy helyi híradó riportere megkereste az éttermet, melynek vezetője azt nyilatkozta, hogy sajnálják a félreértést. A Buzz Inn szabályzatában benne van, hogy egészségügyi okokból nem szolgálnak ki félmeztelen, vagy mezítlábas vendégeket. A Gobint elutasító pincérnő már 20 éve dolgozik az étteremben, és a legjobb tudásának megfelelően járt el –tette hozzá.

A kismama azt mondta, nevetségesnek tartja, hogy megalázzák a teste miatt, miután átautózott az egész városon egy vacsora kedvéért. Annak azonban örül, hogy a fotójára érkezett reakciók túlnyomó többségükben pozitívak.

„A testünk nem csak játékszer, hanem gyönyörű célja is van” – nyilatkozta Gobin.

(via CBS News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik