Élet-Stílus

Rászakadt a mennyezet a srácra, megőrült tőle az internet

Rászakadt a plafon a srácra, akinek kutya baja se lett. Nem úgy a net népének, ami megbolondult.

Magyarországon abszolút nem lenne meglepő (az iskolák állapotából kiindulva) az alábbi történet. Legalábbis az eleje. Történt, hogy a 18 éves Austin Flores, az Indiana University — Purdue University Indianapolis nevű egyetem hallgatója kvázi munkahelyi balesetet szenvedett:

muzsika órán a fejére esett a mennyezet egy vaskos, kevesebb mint fél kilós darabja.

Flores úr úgy döntött, megosztja a nyilvánossággal esetét, ami amúgy nem is fájt neki, nem is sérült meg tőle. Lefotózta az asztalon landolt, szétesett törmeléket, majd csinált a budiban egy szelfit magáról, illetve a bal karjáról, amin a ruha tiszta vakolat lett. Amúgy állítása szerint nedves volt a ráesett cucc, valószínűleg mert egy cső eltörhetett odafent, az áztathatta el a mennyezet egy cafatját.

A BuzzFeed szerint mindez hétfőn történt, másnapra Austin Flores túl is lendült az eseten, nem úgy az internet: a Twitter teljesen megőrült az esettől. Volt, aki nem tudott belenyugodni, hogy a szörnyű balesettől a srác nem bénult le, nem lett félvak és süket.

Mások természetesen egyből ügyvédet javasoltak neki, hát ilyenkor perre kell menni, nincs mese.

A mókagőzösbe tovább lapátolták a lignitet: egyesek szerint ezért lóvé jár, az áldozat pedig valahogy így battyoghat be a bankba:

Egy csomóan azon húzták fel magukat, hogy a srác miért nem fetrengett a földön fájdalmat színlelve, vagy akár halottnak tettetve magát. Így nagyobb lehetne a kárigénye.

Később amúgy Mr. Flores a Facebookon az egyetemmel is chatelt az esetről, de nekik is jelezte, hogy csak a nyaka zsibog kicsit, de nem fáj semmi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik