Élet-Stílus

Kárpótolta az élet a nőt, akit lebénulása után hagyott el a férje

Összejött a személyi edzőjével.

Riona Kelly 2015 márciusában egyik pillanatról a másikra rosszul lett, leesett a lépcsőn. Kórházba vitték, ahol kiderült: súlyos gerincvelő-betegségben szenved volt, feltehetően egy korábbi autóbaleset miatt.

Mivel hat héttel a tragikus nap után sem tudta még megmozdítani a lábát, az orvosok közölték vele, hogy valószínűleg többé nem lesz képes járni.

Ám két héttel később, a terápia eredményeképp megtette az első lépéseket.

Rionával még a kórházba kerülése előtti napon közölte a férje, hogy 14 év házasság után el akar válni tőle. Egy darabig még együtt – és négy közös gyerekükkel – laktak, majd a férfi elköltözött.

A 37 éves nő eközben a Facebookon keresett személyi edzőt, így ismerkedett meg a 35 éves Keith Masonnel. Bár eredményesnek tűnt az egykori rögbijátékos által alkalmazott terápia, de egy másik kezelés miatt egy idő után abbamaradt a közös munka.

Aztán Keith egyszer csak elhívta egy kávéra Rionát.

Összejöttek, és immár 11 hónapja együtt vannak. A gyerekek imádják a férfit, és Riona is úgy érzi, végre olyan életet élhet, amilyet megérdemel. Az egészségi állapotát már együtt javítják, és kerekesszéket most már csak akkor használja, ha hosszabb távolságot kell megtennie.

facebook.com/riona.kellyhawes

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik