Élet-Stílus

Egyre furább helyeken szexelnek az emberek

A nyilvános szeretkezés különleges helyszínei – 2017.

A napokban egy horvát pár a lakásuk erkélyén kezdett heves szerelmeskedésbe. Az eset Bródban (Nagyrév, Slavonski Brod) történt, fényes nappal, és természetesen készült róla videófelvétel, amely aztán felkerült az internetre, és ott igen népszerű lett.

Az eset nyomán kedvünk támadt összeállítani egy listát az utóbbi hónapok legfurább nyilvános szexuális aktusairól, és arra jutottunk, hogy embertársaink manapság egyre extrémebb helyeken kezdeményeznek egymással szeretkezést.

Idén februárban történt a mexikói Oaxacában, hogy egy pár a bankautomata mellett érezte meg a testi szerelem azonnali kényszerét. A többi ember, aki pénzt szeretett volna kivenni, közben kint várt az utcán.

Néhány nappal később egy brit pár egy pizzériában kezdett el mindenki előtt szerelmeskedni – mi mással is tölthették volna az időt, amíg vártak pepperonis pizzájukra?!

Júniusban került fel a YouTube-ra a felvétel, amelyen egy autópályán viszonylag szokatlannak mondható jelenet látható. A férfi a volán mögött ülve, vezetés közben, esős útviszonyok közt (bár ez már tényleg szinte elhanyagolható körülmény) tette magáévá párját – a többi sofőr csodálkozása közepette.

Hasonló mutatvány fűződik egy paraguayi páros nevéhez is, igaz, ők annyival még megfejelték a dolgot, hogy mindezt motoron közlekedve hajtották végre.

Szintén idén nyáron számoltunk be egy skót b@szmegállóban történtekről: egy pár este hétkor az utcán 10 percen át unortodox módon ütötte el az időt a buszra várva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik