Élet-Stílus

Négy elengedhetetlen kiegészítő egy férfi ruhatárából (x)

Mind nőknek, mind férfiaknak vannak olyan kiegészítők, amik elengedhetetlenek hiszen azon kívül, hogy szépek és stílusosak a mindennapi életünk során is rengetegszer tudjuk használni. Azonban nem mindegy, hogy egy adott kiegészítőre mennyi pénzt költünk, hiszen sok esetben egy online boltban megvásárolni olcsóbb, mintha bemennénk az üzletbe és ott válogatnánk ki a megfelelő termékeket.

Karkötők
Manapság egyre több férfi hord különböző fajta karkötőket, hiszen azon kívül, hogy divatosak és feldobják a legegyszerűbb öltözetet is, számtalan hasznos dologra fel lehet használni őket.  A két legnépszerűbb termék a hajókötélből készült horgonyos karkötő és a paracord anyagból fonott karkötő. Egy érdekesség a paracord anyagról, hogy számtalan országban ezt az anyagot használják általános hadi kötélzetként, hiszen ez az anyag egy 250 kilógramm teherbírású kötél, amely karkötő formájában is 3 méter kibontva.

Ezt a fajta karkötőt más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen nemcsak hogy vagány, stílusos és szerepel a Mad Max című filmben, rengeteg olyan előnnyel rendelkezik, amit egy utazás vagy egy kirándulás során fel lehet használni. Használhatjuk óraszíjként, sátor rögzitésként vagy akár egy túra megpihenésénél függőágyként is.

Mandzsettagomb
Egy nélkülözhetetlen kiegészítő amikor egy férfi öltöny nyakkendő összeállítást visel, az nem más mint egy mandzsettagomb.

Ez a kiegészítő férfiasságot, eleganciát és egyediséget sugároz főleg, ha különlegesebb, egyedibb darabot választunk. Rengeteg olyan alkalom van, amikor a mandzsettagomb kiválóan kiegészíti egy férfi megjelenését, legyen az egy esküvő, egy állás interjú vagy akárcsak egy elegáns vacsora.

 

Csokornyakkendő
Természetesen attól is függ, hogy egy férfi mennyire szereti az elegáns kiegészítőket, azonban egy csokornyakkendő minden alkalomra nagyszerű kiegészítő.

A csokornyakkendők alakja az 1870-es évek óta aligha változtak valamit és ez a klasszikus,de elegáns darab éli ma reneszánszát. Ha erről a kiegészítőről beszélünk sok embernek rögtön a nagy fokú elegancia jut eszébe, pedig manapság már teljesen a hétköznapi divat részévé vált. Legyen egy kerti parti vagy akárcsak egy hétköznapi alkalom egy fehér inggel kivállóan mutat a csokornyakkendő.

Táska

Mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, amibe praktikusan lehet pakolni, kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban, olyan anyagból készül, ami bírja a gyűrődést.

A Trendhim nevezetű, dán webshopban táskák terén is igen széles a választék, hiszen a sporttáskáktól kezdve a hátizsákokon át az oldaltáskákig minden fajta darab megtalálható. Az összes táska kiváló minőségű bőrből készül, amely következtében masszívak és strapabíróak.

A termékeket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítják és minden  termékre ártól és mérettől függetlenül 365 napos pénzvisszatérítési garanciát biztosítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik