Élet-Stílus

Elképesztő, de a MÁV új kabalafigurája ez a bemotyózott spandexes bajuszkirály lett a kétezres évekből

Egészen elképesztő eredményről ír a Kreatív. A MÁV-START kabalafigurát keresett, és meg is találta. Ő nyert:

A neve Trackman. Magyarul Vágányember. 

És miért? Mert ez tükrözi a legjobban a vállalat értékrendjét és a kínált szolgáltatások minőségét. Ezzel mondjuk nehéz vitatkozni.

MÁV: Trackman nem hivatalos kabalafigura

A vasúttársaság a 24.hu-val közölte: Trackman a MÁV-START Zrt. Nemzetközi utazások Facebook profilján meghirdetett pályázat nyertese. Kedvező fogadtatása esetén kizárólag a MÁV-START Zrt. Nemzetközi utazások Facebook profilján fog megjelenni különböző formában. Az eredményhirdetés megtörtént, de a felhasználásról döntés nem született. A kabalafigurára azért van szükség, hogy a MÁV-START Nemzetközi utazások oldalát és annak tartalmát szerethetővé, érdekessé tegye.

De egészen elképesztő, hogy ez a pályázat 2017-ben nyerhetett. Trackman kb. úgy néz ki, mint a Tesco leárazott részén kapható, kifejezetten gyerekeknek készült olcsó animációs filmek egyik mellékszereplője. Valószínűleg még egy Pentium II-es gépen rajzolhatták, valahol a kalandos kétezres évek elején.

Miközben ha sok jó pályázat nem is érkezett, de volt például egy teljesen vállalható és cuki jelölt is, ő az:

A japán vasútnál simán nyert volna, ami rendben is lenne.

És egyébként is, hogy jön a szuperhős a vasúthoz? És mi a különleges képessége? Bárhova küld pótlóbuszt? Vagy a tekintetével akadályozza meg a felsővezeték-szakadást? Ha hívod, negyven perc késéssel érkezik meg? Vagy melegben eleve nem is indul el?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik