Élet-Stílus

Az egyik látogató etetéskor játszani kezdett az állatkert medvéjével, nem kellett volna – VIDEÓ

Egy thaiföldi állatkertben egy csoport részt vett a park úgynevezett etetésén, amely abból áll, hogy maguk a látogatók etethetik meg a vadállatokat. Ezen a programon vett részt az a baráti társaság is, amelynek az egyik tagja végül kis híján az életével fizetett az óvatlanságáért.

A férfi nem vette komolyan az etetés szabályait és szórakozni kezdett az egyik hatalmas medvével, amely végül megunta a viccelődést és elragadta a vele poénkodót.

Az állatkert dolgozói először tehetetlenek voltak, nem tudták kiszabadítani a férfit, akit a medve úgy vonszolt végig a kifutóján, mint valami rongybabát.

(A következő videót csak erős idegzetűek indítsák el.)

A férfi az eset közben elveszítette az eszméletét, végül a helyszínre érkező biztonságiak tudták kimenteni a medvétől, aki addigra már nem foglalkozott a férfival. A szakemberek vezetője, Bpae Permpoonsap elmondta, hogy 11:10-kor kapták a riasztást, miszerint medvetámadás történt az állatkertben.

Az egyik látogató etetéskor játszani kezdett az állatkert medvéjével, nem kellett volna – VIDEÓ 1
Metro.co.uk

Mikor a helyszínre értek a férfi súlyos állapotban volt, a közeli kórházba szállították. A híradások szerint az áldozat bár súlyosan sérült, de az állapota stabil.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik