Élet-Stílus

Ez a magányos skót férfi csak romantikus akart lenni, de megkapta a magáét szemetelésért

Egy skót férfi, Craig Sullivan a felesége halála után szeretett volna újra találni valakit. Gondolta, hogy ha másoknak is bejött a palackba zárt üzenet, neki is tennie kell egy próbát. Egy kicsit lelkesebb és elkeseredettebb volt a kelleténél, és 2000 szerelmes levelet írt, amiket műanyag palackba zárt.

Na, itt jött a fekete leves, a globális felmelegedés nem ismeri a romantikát. 


Manapság csak környezettudatosan lehet szerelmet keresni. Wales partjainál többen kifogásolták, hogy a műanyag palackok szennyezik az élővilágot. Az egyikük a Telegraphnak a következő kérdést tette fel:

Ez lehet, hogy romantikus, de mennyit tesz a környezetért?

A 49 éves férfit egyrészt a The Police idevágó klasszikusa ihlette, illetve egy nagyon megindító történet a New York Times-on, amit egy rákos nő írt You May Want to Marry My Husband címmel (Talán hozzá akarsz menni a férjemhez). A cikk írója, Amy Krouse Rosenthal a publikálás után 10 nappal, idán márciusban halt meg. Sullivan elgondolkodott azon, hogy az ő felesége vajon mit írt volna a halála előtt.

Mielőtt nagyon megsajnálná az urat balul elsült terve miatt, már 50 nő jelentkezett, hogy szívesen találkozna Sullivannel.

(Jezebel)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik