Élet-Stílus

A legdurvább bosszú áldozata lett a férfi, aki kéretlen fotót küldött a kukijáról

A sztoriba bevonták az anyukáját.

Egy Madi Kohn nevű lány tinderes profiljára tekintve az alábbi alapvető információkat tudhatjuk meg róla elsőre:

  • 20 éves,
  • az arizonai állami egyetemen tanul,
  • ha valaki – kéretlenül – kukit ábrázoló fotót küld neki, akkor továbbítja a képet a feladó anyjának.

Vagy nem olvasta el vagy nem vette elég komolyan ezt a figyelmeztetést egy férfi, aki – miután a lány kikosarazta őt a társkeresőn – küldött Instagram-chaten keresztül egy fényképet. A cerkájáról.

Madi nem örült a képnek. Elkezdett nyomozni. Az Instagramról kiderült a férfi teljes neve, az alapján rákeresett a Facebookon, megtalálta, és innen már nem volt nagy trükk megtalálni az anyját.

A következő levelet küldte az ismeretlen anyukának:

Üdv, úgy látom az ön fia Ryan. Soha nem beszélgettem vele, nem találkoztunk személyesen, ennek ellenére elküldte nekem ezt a fotót Instagramon keresztül.  Megkérhetném önt, hogy mondja meg neki, ne küldjön kéretlen fotókat nőknek? Én ugyanis nem kértem ezt a képet.”

Ryan anyukája válaszolt: azt írta, hogy „nem az történt, amire gondol a lány”, és az ő fia „egészséges srác”, és hogy szerinte „ez a férfi nem az ő fia”, de azért “1000 bocsánat”, és beszélni fog a fiával.

Az eddig is csodálatos történetben a leggyönyörűbb Ryan reakciója, aki ezek után közölte, hogy amennyiben Madi tényleg az ő kukiját ábrázoló képet küldte el az anyjának, akkor törvénytelenül cselekedett, lévén, hogy előzetes beleegyezés nélkül küldte a fotót.

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik