Élet-Stílus

Megható okból vágatta le haját a brit szépség

Új, rövid frizurát visel Malin Andersson, brit celeb, a Love Island (Szerelemsziget) című valóságshow 2016-os szériájának sztárja. A fiatal nő a Little Princess (Kis Hercegnő) alapítványnak ajánlotta fel a levágott haját, amelyik rákban szenvedő gyerekeknek készített parókákat.

„Megtettem, nem igaz? Imádkozom érted anya!”

Fotó: Twitter / Malin Anderson

Ezt írta első rövid frizurás képe mellé a Twitteren a 24 éves Andersson, aki légiutas-kísérőből lett sminkmester, majd realityhős. Később a rajongóinak kifejtette a rák elleni harc fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet az édesanyja miatt, aki már harmadszor harcol betegséggel.

Fotó: Twitter / Malin Anderson

Andersson Sri Lanka-i származású édesanyjának az elmúlt évben a betegsége miatt rövid volt a haja, de az utolsó kezelése után azonnal újra növeszteni kezdte. A rák azonban sajnos hamar újra támadásba lendült.

„Azért tettem, mert láttam mennyire elszomorította, hogy újra kihullik a haja. Harmadik stádiumú gyomorrákja van, ami teljesen szétterjedt a gyomra belsejében, úgyhogy a haj szerintem semmiség. Csak le akartam ülni mellé, rámosolyogni és csak annyit mondani, hogy tessék, nézd meg az új frizurám. Ő is mosolygott, főleg amikor megtudta, hová került a hajam” – mondja Anderson.

(via Huffington Post UK)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik