Élet-Stílus

Örömkönnyeket ejtve ölelte mostohaanyját a kisfiú az esküvőn – videó

A négyéves fiú a meghatottságtól sírva bújt oda hozzá, miközben a nő házassági fogadalmát hallgatta.

Teljesen elolvadt a násznép egy amerikai esküvőn, amikor a férj kisfia egyértelműen jelezte, mennyire szereti új mostohaanyukáját, és sírva ölelte át, miközben az ifjú felesége a házassági fogadalma közben hozzá szólt. Az esetről készült videófelvétel futótűzként kezdett el terjedni a közösségi oldalakon, ahol több millióan láthatták már a megható jelenetet. Köztük a kisfiú édesanyja, aki édes sorokat írt alá.

A videón az amerikai tengerészgyalogság őrmestere, Joshua Newville, valamint a légierőnél szolgáló Emily Leehan esküvőjét lehet látni, ami szombaton történt, a New York-i Ripley városában.  Newville fia, Gage akkor érzékenyült el, amikor mostohaanyukája esküvői fogadalmában remegő hangon közölte vele: „Azt szeretném, hogy biztonságban legyél, keményen küzd, és jó ember legyen belőled.”

Az ifjú feleség aztán folytatta: „Hihetetlenül okos vagy, jóképű és kedves másokhoz. Segítettél abban, hogy azzá váljak, aki ma vagyok. Lehet, nem én ajándékoztam neked az életet, de az élet megajándékozott engem veled.”

Az ABC News Facebook-oldalán közzétett videót látta Gage édesanyja is, aki kijelentette, teljesen biztosan tudja, hogy Emily „nagyszerű mostohaanyja lesz” fiának. „Magam sem választhattam volna jobbat, Gage szerencsés, hogy maga mellett tudhatja” – írta Kali Nuckos. A nő saját Facebook-oldalán nagyon szerencsésnek mondta magát, hogy gyermeke apja talált valakit, „aki úgy szereti Gage-t, mintha a sajátja lenne”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik