Élet-Stílus

Bajba került az északír, aki birkával ment a Lidlbe kekszet venni

Nem őrültünk meg, ez megtörtént.

Az észak-írországi Portrushban élő Andrew Dunleavy július 17-én hazafelé tartott (egyik) háziállatával, Chopsszal, a birkával. Amikor elhaladtak egy Lidl szupermarket mellett, eszébe jutott (mármint Andrewnak), hogy beugrik és vesz Chopsnak egy csomaggal a kedvenc kekszéből.

A vásárlók mosolyogva nézték a 32 éves férfi mellett pórázon haladó bárányt, de nem kellett sokat várni, hogy megjelenjék egy biztonsági őr, aki megkérte Andrew-t, hogy az állatot vigye ki a szupermarket területéről.

Andrew Dunleavy értetlenségének adott hangot: megemlítette, hogy látta a bejáratnál a kutyát behozni tilos piktogramot,

de birkával való belépést tiltó jelzést sehol nem látott.

Ennek ellenére megkérték őket a távozásra, és ez éktelen dühöt váltott ki Andrew-ból (aki már ivott pár sört is előtte), és üvöltözni kezdett.

Pár pillanattal később leteperte egy biztonsági őr, úgyhogy Andrew jobbnak látta, ha birkástul hazamegy. Néhány órával később a rendőrök felkeresték otthonában és letartóztatták. Andrew Dunleavyt Észak-Írország összes Lidl szupermarketéből kitiltották.

A férfinak egyébként megközelítőleg húsz háziállata van, köztük egy szakállasagáma, két arapapagáj, egy shetlandi póni és hét kutya.

(metro)

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik