Élet-Stílus

Megosztotta pasija péniszét a legjobb barátnőjével

És mindezt a Youtube-on jelentette be az amerikai vlogger. A hozzászólók kiakadtak.

A legtöbb nő kiakad már csak a gondolattól is, hogy egy vonzó vetélytárs megkörnyékezi a partnerét, de egy amerikai vlogger a Youtube-on most egyenesen meginvitálta legjobb barátnőjét a barátjával közös hálószobájukba.

A Los Angeles-i Lena Nersesian egy még januárban közzé tett videóban magyarázta el, miért engedte meg, hogy pasija egy másik csajjal hemperegjen – írta a Daily Mail.

Bízom Emilyben, és úgy gondolom, hogy ez mókás lesz. A lányok megosztják egymást közt a szexuális történeteiket, mindent elmondanak egymásnak

– mondta Lena, aki szerint barátnője már látott fotót a pasija, Adam “farkáról”, és mindent tud a szexuális életükről.

Így már nem kell külön engedélyt adnom rá, ha akarja, kipróbálhatja a péniszét

– jelentette ki a vlogger, aki korábban már kipróbálta a édeshármast Adammel.

A videót eddig 7 milliószor tekintették meg a megosztón és óriási vita alakult ki a hozzászólók között. Többen szomorúnak tartják a látottakat. Van, aki szerint az ilyen egyáltalán nem is való a Youtube-ra.

A felvételeken ugyanis még az előkészületek is látni lehet: a hármas tequilát kortyolgat alsóneműben, majd belekezd az “előjátékba” (vagy nevezzük bárminek), végül kikockázva láthatunk pár jelenetet az akció után.

Ha egyszer lányod lesz, ne engedd, hogy a kis angyalkád ilyen állattá változzon

– írta az egyik kommentelő.

Lena egyébként azt tervezi, ha eléri a csatornája az 1 millió követőt, akkor forgat és közzé tesz egy cenzúrázatlan szexvideót is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik