Élet-Stílus

Kiárusítást tart a hamarosan bezáró USE Unused

Kiárusítást tart a hamarosan bezáró USE Unused

A magyar USE Unused márkáról eddig kétszer írtunk: egyszer amiatt, mert az általuk tervezett olimpiai formaruhákért az egész világ odavolt, másodjára pedig azért, mert több mint tíz év működés után megszűnik.

Bezár az olimpiai formaruhát tervező luxuscég
A USE Unused 13 éven át létezett.

 

Kiárusítás? Hol, mikor?

Az V. kerületi Sas utca 16. második emeletén 13-án és 14-én reggel 10 és este 19 óra között.

Utóbbi apropóján július 13-14. között kiárusítást tart a márka, ahol 70 százalékkal olcsóbban árulják az előző kollekciók darabjait – beleértve néhány formaruhás darabot is. Ez a 70 százalék egyébként nem annyira fix: láttunk ruhadarabokat, amiket feleekkora kedvezménnyel kínálnak, de olyat is, amit jóval nagyobbal. A formaruha-sorozatból a kötött felsők 5 ezer forintért mennek, a kötött kardigánokért pedig kétszer ennyit kérnek. A bézs nadrág tök jó választás bármelyik évszakra, így azt ajánljuk: a női verzió 9 ezerbe kerül, a férfi egy tízessel többe, de azért próbáljon meg alkudni, hátha engednek belőle – pláne a második nap végén.

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

A legkelendőbbek a női ruhák voltak (azon belül is a kék-fehér csíkosak), amiket 20-30 ezer forintért lehet elvinni – tekintve hogy eredetileg háromszor ennyibe kerülnek, egész jó vétel azoknak, akik dizájner cuccokkal töltenék fel a gardróbjukat. A USE Bag néven futó vászonhátizsákokat csak eredeti áron lehet elhozni, minden más akciós, és inkább nőknek ajánljuk a vásárt: rájuk vagy tíz sztendernyi cucc vár (a ruháktól kezdve a kötött dolgokon át egészen a télikabátig), míg a férfiakra egy, rajta 4-5 nadrággal, 3-4 rövidnadrággal és egy tucatnyi inggel és pár zakóval. Ez a férfiaknak szóló állvány:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Télikabátokból is van bőven:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

A kötött cuccokra éri meg leginkább beruházni, lesz még ősz és tél és ezek minőségi darabok, fast fashionban ilyet nem kap:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Hopp, egy olimpiai formaruha. A plisszírozott anyag elég különleges, és nem tolakodóan “magyarkodós”. Godena-Juhász Attila, a márka egyik alapítója nekünk tavaly azt mondta,

bár sokan nem gondolnák, nagyon nehéz a piros-fehér(-zöld) kombináció mellé színeket válogatni. Mi épp ezért döntöttünk a tengerészkék-világoskék-bézs színek mellett, mert azok mindenhez passzolnak.

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Ezt a kardigánzakót néztük ki, 10 ezer forintba kerül, sajnos rövid volt, a következő méret pedig az 58-as volt.

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Egy bevállalósabb darab férfiaknak:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Ez az ing is csodaszép, bár pont annyira áttetsző a felsőrész, hogy nekünk már nem fér bele:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Ne tömegtáskákra költsön tízezret, inkább vegyen ezekből egyet:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Tényleg a nők járnak ezzel most jobban:

Ezek a táskák, amiket teljes áron lehet megvenni:

Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Olvasói sztorik