Élet-Stílus

„Előbb az apukámat mentsék” – könyörgött a mentősöknek a hatéves kisfiú

Robogóval szenvedtek balesetet, és a gyerek azt hitte, mozdulat apja „felment a menybe”.

„Mert szeretem az apukámat.” Ezt az egyszerű választ adta egy 6 éves kínai kisfiú arra, miért könyörgött az őt ápoló mentősöknek, hogy ne vele, hanem inkább apukájával foglalkozzanak. A jelenetről egy járókelő készített videót, majd feltöltötte közösségi oldalára, ahol hatalmas sikert aratott.

Az apuka és kisfia  – akiknek nevét nem hozta nyilvánosságra a helyi sajtó – Xinyu városában ütközött egy oszlopnak egy robogóval – írta a South China Morning Post. Az ütközéstől mindketten a földön terültek el. Amikor a mentősök kiérkeztek, az összegyűlt emberek arra sürgették őket, hogy először a kisgyerek sérüléseit lássák el.

Ő azonban pont az ellenkezőjét akarta. Ő inkább azért könyörgött, hogy előbb édesapjának segítsenek. „Láttam apukámat a földön feküdni, és azt hittem felment a menybe, és azt akartam, hogy először őt mentsék meg” – mondta el a kisfiú a kórházi ágyán.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint végül kiderült, hogy egyikük sem szenvedett súlyos sérüléseket, és vágásokkal és zúzódásokkal megúszták a balesetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik