Élet-Stílus

Erre érdemes figyelni, ha a farkáról képeket küldene

Sajnálatos módon riasztóan nagy azon férfiaknak a száma, akik úgy gondolják, hogy a nő meghódításának szerves része, ha oda nem illő, kéretlen üzenetként elküldenek egy videót vagy képet a farkukról. Az is előfordulhat, hogy a kapcsolatszédelgő típusú pasik a barátnőik/feleségük kanapéján fekve simogatják magukat, videóra veszik, és elküldik a szeretőjüknek. Ez sokféle módon kifogásolható, de nem ítélkezünk, egyszerűen csak közöljük a száraz tényeket, például, hogy oda kellene figyelni a háttérre és a környezetre is, mert lehet, hogy ott lóg egy másik nő bugyija a ruhaszárítón. Fontos szabályok, informatív tippek következnek, ugyanis igazán jó dickpiceket készíteni meglehetősen nehéz és körülményes.

1. Kezek, mellkas, combok

Az XXX besorolású képek legrosszabb verziója, ha semmilyen személyes testrész nincs benne, csak maga a farok. A szabadon lévő kéz valamilyen módon jó, ha a képen van, és a combok, a mellkas is nyugodtan rajta lehetnek a képeken – ettől kicsit személyesebbé válik.

2. Szőr

Az ápolt nemi szőrzet mindig nyerőbb lesz az ápolatlanabbnál, kivéve, ha az ápolt szőrzettel begyulladt szőrtüszők látványa és pattanások társulnak. Ráadásul azt is érdemes figyelembe venni, ha már a kamerát arra használjuk, hogy altestünket a legjobb formájában megörökítsük, hogy a teljesen szőrtelen állapottal legalább 1-2 centivel hosszabbnak és formásabbnak tűnik optikailak a farok.

3. A fényviszonyokról

A profi megvilágítás értelemszerűen csak a pornófilmekre jellemző, ezt otthon vagy az irodában elég nehéz összehozni. Viszont a fényekkel az a baj, hogy ha túl erősek, akkor az összes apró részlet látszódni fog a dickpicen (az erek például), és az se jó, ha valami tükröződik a képen, és a lényeget kitakarja. A jó fények kellenek a jó dickpicekhez, így a tükrök becsillanása mellett a vakuzás tökéletesítésére is oda kell figyelni. A természetes fények a legjobbak, ha a szomszéd nem lát be, akkor nyitott függöny mellett célszerű próbálkozni.

4. A részletek a legfontosabbak

Nincs annál kiábrándítóbb még a lakáshirdetéseknél sem, mint amikor a háttérben a sarokban ott pihen egy felmosórongy, az ágyon a gyerekkori kedvenc plüssállatunk hever szomorú szemtanúként, vagy éppen a mosatlan tányérok ömlenek ki a mosogatóból. A pucérkodós képeknél pláne oda kell erre is figyelni, a környezet, ahol a kép készül, tiszta legyen, és ne legyen kifogásolható dolog benne – annál is inkább, mert aki a képet kapja, lehet, hogy csak arra tud majd figyelni, nem pedig a lényegre.

5. Vagy álljon rendesen, vagy el se küldjük

A farok olyan állapotát célszerű kamerára venni, amit szívesen megnézne a tulajdonosa évek múlva is. Egyrészt azért, mert lehet, hogy aki kapja, másoknak is meg fogja mutatni, és ha a tejbe áztatott kiskifli állapot az, amire nagy bátran rányomjuk a küldés gombot, akkor sokan fognak rajta nevetni. Ezt pedig nincs olyan ember, aki szívesen venné. Mielőtt elküldi bárki is a meztelenkedős képét valakinek, csekkoljon le mindent, és tényleg csak azt küldje el, amire büszke is, és kifogástalannak tartja. Összegezve: mindent bele kell adni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik