Élet-Stílus

Erről az eljegyzési gyűrűről álmodik a legtöbb nő a világon

Rengeteg fajtája van az eljegyzési gyűrűnek, amit a remegő lábakkal térdelő férfiak szoktak egy kérdéshez mellékelve átadni a nőknek, akikkel együtt akarják leélni az életüket. A közös dolog bennük a kő, ami lehetőleg gyémánt, és minél nagyobb, annál jobb. Az íratlan szabály szerint, a férfinak minimum az egy havi fizetésének háromszorosát illik elkölteni rá.

De ha megvan az összeg, vajon milyen gyűrűt válasszon az elszánt férfi? Nos, a legkézenfekvőbb válasz az, hogy tudja ő azt, hiszen csak ismeri valamennyire a nőt, akinek a kezét készül megkérni. Ha az elszánt férfi ennek ellenére hezitálna, akkor segítünk egy kicsit.

Ha valaki nem ismerné, létezik egy Pinterest nevű alkalmazás, ami nagyjából úgy működik, mint egy végtelen, virtuális fotóalbum. Az emberek összegyűjthetik benne a kedvenc fotóikat, amit bárhol az interneten találnak. Sok nő arra használja az alkalmazást, hogy divatos ruhák, cipők és kiegészítők fotóit gyűjtsék egymás mellé, hogy megnézzék, vajon hogyan mutatnának együtt.

A Pinterest kiemelt jelentőséget kap, ha a nő esküvőre készül. Nem csak az álomruhák, álomcipők, fotóit gyűjti oda, de az álomterítéktől, az álomcsokron át, az álomhelyszínig mindent, ami csak egy álomesküvőhöz kell. Igen, az álomjegygyűrű fotóját is.

Mivel egy ember fotógyűjteményét bárki láthatja, sok nő merít másoktól ihletet a saját esküvőjéhez. Évente konkrétan 40 millióan. Közülük kis híján 104 ezren mentették el saját gyűjteményükbe egy bizonyos eljegyzési gyűrű fotóját. Ezt:

Fotó: Pinterest / Sylvia Billone

Az Art Deco stílusú, rózsaaranyból készült gyűrűn egy 1,22 karátos briliáns csillog. Egy Sylvia Billone nevű nő számára készült egyedileg, 2016-ban. Sylvia nem árulta el, hogy mennyibe került a gyűrű azt azonban elmondta, hogy mind a gyűrűhöz, mind az esküvőjéhez, ő maga is rengeteg inspirációt gyűjtött a Pinteresten.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik