Élet-Stílus

Életet mentett egy széles mosollyal a fiatal srác

A 24 éves extrém sportoló, Adam Marr múlt hét szombaton, az angliai Manchesterben, parkour edzése után tekert biciklijével a városban, miközben meglátott egy nőt a forgalmas úttest közepén feküdni. Mikor közelebb ment hozzá két másik férfival, egyértelművé vált számukra, hogy a hölgy zavarodott, nincs jól és öngyilkosságra készül.

Adaméknek sikerült meggyőzniük őt, hogy keljen fel és menjen velük a járdára. Míg két társa a bringájára vigyázott, Adam a nő mellett maradt, aki könnyekben tört ki és a földre rogyott.

Nagyon zavart volt és én megpróbáltam mindent, hogy megnyugtassam. Sikerült párszor mosolyt csalnom az arcára. Mikor a rendőrök megérkeztek, megölelt és megköszönte, hogy segítettem. Megadtam neki az elérhetőségemet, ha szeretne valakivel beszélni, de egyébként már jól volt.

mesélte Adam a LADBible-nek.

Az esetről egy helybéli készített fotót, amelyen a fiatal férfi széles mosollyal próbálja felvidítani a járdán üldögélő nőt. A kép készítője, Samantha Caine a Facebookon szerette volna megkeresni Adamet, akit végül az egyik régi kollégája ismert fel és jelölt be azzal, hogy “legenda vagy”. Samantha a következőt írta:

Valaki tudná azonosítani ennek a kedves mosolynak a tulaját, a neve talán Adam…? Ennek az embernek a kedvessége megmentett egy nőt, aki el akarta dobni az életét. Hihetetlen türelemmel ült vele körülbelül fél órát, nyugtatva őt, végig mosolyogva és pozitívan. Micsoda gyönyörű személyiség! Több ilyen emberre lenne szükségünk Manchesterben.

A posztot több mint 8 ezren osztották meg és 14 ezren reagáltak rá. Adam nem számított rá, hogy ilyen felhajtást vált ki egy kis figyelmesség. Hozzátette azt is, hogy az eset óta nem hallott a hölgyről, de nagyon szeretné tudni, hogy mi van vele.

A rendőrség a LADBible kérdésére megerősítette, hogy május 13-án valóban kaptak riasztást a manchesteri Great Ancoats utcáról, amely szerint egy nő épségéért aggódtak.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik