Élet-Stílus

Zseniális bosszút állt egy csaj a pasiján, aki túl másnapos volt a beígért közös programhoz

Minden nő került már olyan helyzetbe, hogy álló nap egy másnapos pasit kellett kerülgetnie. Rosszabb esetben, a korábban betervezett romantikus program helyett volt kénytelen hallgatni a szeszgőzös hortyogást. Ez történt a 23 éves, yorkshirei recepciósnővel, Natalie Weaverrel is.

Natalie pasija, a 26 éves vízszerelő, Stephen Hall május 13-án, szombaton este leugrott egy sörre a haverokkal a közeli bárba. Másnap reggel hatra sikerült hazavánszorognia. Dél körül hősiesen felkelt, összeszedte magát és elvitte barátnőjét a régebben tervezett közös programra. Natalie azonban nem sokkal később kénytelen volt hazavinni Stephent, mert a férfinak a kialvatlan másnaposságtól folyamatosan leesett a feje.

Stephen délután négykor kómaszerű álomba zuhant. Este hétkor Natalie unatkozni kezdett. Kíváncsiságból és persze némi bosszúvágytól fűtve úgy döntött, megvalósítja egy régen dédelgetett vágyát.

„Mindig is úgy gondoltam, hogy Stephen vonásai nagyon feminimek, jó ideje szerettem volna megnézni, hogy milyen nő lenne belőle.”

Fotó: Facebook / Natalie Weaver

Natalie kisminkelte az mélyen alvó Stephent, végigfotózta az átalakulás folyamatát, a képeket pedig megosztotta a Facebookon. Azt mondja, alig hitte el, hogy a pasija végig mély álomban maradt. Az után is, hogy megpróbálta felébreszteni a teljes sminkben pompázó férfit. Erről még videót is készített.

Mivel az ismerősei imádták a fotóit, Natalie felragasztható, szivárványszínű műkörmökkel koronázta meg a művét. Stephen végül hétfőn hajnali négykor riadt fel, amikor ezekkel próbálta megvakarni az orrát.

Fotó: Facebook / Natalie Weaver

A férfi kiment a fürdőszobába, majd egy perc múlva rémülten keltegetni kezdte a barátnőjét, hogy megtudja, mi a fene történt vele. A nő megpróbálta meggyőzni arról, hogy ő nem tudja, Steven így ment haza részegen. Nem sokkal később, a nő aztán megkönyörült a kétségbeesett pasiján és mindent elmesélt neki.

Natalie posztjai annyira népszerűek lettek, hogy a zseniális bosszú története utat talált magának a legnagyobb hírportálokra. Steven az újságíróknak azt mondta, így utólag ő rettenetesen viccesnek találja a sztorit, kivéve azt a részt, amikor meg kellett szabadulnia a festéktől és a körmöktől.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik