Élet-Stílus

Szexi, de nem boldog: kiderült, milyen partnereket keresnek félrelépésre

Milyen nőket és férfiakat keresnek, akik meg akarják csalni párjukat? Felmérés.

Milyen tulajdonságai legyenek annak a nőnek vagy férfinak, akivel a legszívesebben megcsalnánk párunkat? Mármint mi természetesen nem, itt és most csak arról a 400 ezer (!) emberről lesz szó, aki regisztrált tagja az Illicit Encounters (Tiltott légyottok) nevű brit társkeresőnek.

Ezen a weboldalon olyan házas emberek vannak fent, akik szíves-örömest félrelépnek. Már írtunk a site-ról korábban is, amikor felmerült, hogy üzemeltetői vásárolnak egy szigetet Anglia északi partvidékénél, ahol nyugodtan – mármint titokban – flörtölhetnek a hűtlen házasok.

Az oldal készítői most készítettek egy felmérést, amelynek eredményeiből kiderül, milyen tulajdonságokra keresnek rá a látogatók, amikor a lehetséges partnerek után kutatnak.

Óriási meglepetésre (na, jó, nem) a férfiak azokat a profilokat nézték leggyakrabban, ahol a nők a „szexi” szót használták saját maguk jellemzésére.

A weboldal speciális felhasználói köre miatt az sem bombameglepetés, hogy a második, illetve harmadik legnépszerűbb szavak az őszinte és a megbízható.

Ez a két kulcsszó a nőknél is benne van az első háromban, náluk az őszinte végzett az első helyen, a megbízható a harmadik. A szexi itt hiányzik a dobogóról, a második legfontosabb tulajdonság az intelligens.

Ami a legkevésbé népszerű szavakat illeti, a férfiaknál a boldog (tehát ez az alkalmi partnerüknek az a tulajdonsága, amire a legkevésbé sincs igényük), a nők pedig azokra a pasikra kerestek rá a legritkábban, akik a zömök jelzővel illették magukat.

Így a felmérés egyik következtetése: ezek azok a szavak, amelyeket érdemes kerülni, amikor összeállítjuk a profilunkat. Na, persze nem mi, hanem ők.

Szexi, de nem boldog: kiderült, milyen partnereket keresnek félrelépésre 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik