Élet-Stílus

Rengeteg nőt átvert a férfi, aki végstádiumos rákosnak adta ki magát

„Idős főbérlőnő elől bujkált”.

Még május elején készült egy riport Ken Boyerről a WKMG csatornán, amikor a 60 éves férfi feleségül vett egy Missouri államban élő nőt. A rákbeteg férfi a Facebookon megtalálta korábbi szerelmét, és órákkal később összeházasodtak – valami ilyesmi volt a szalagcím, úgyhogy (érthető módon) rengeteg médium átvette a hírt.

A hírnév nem tett jót az újdonsült férjnek, ugyanis az adás után több nő is megkereste a csatornát, és mindegyikük azt állította: Boyer csúnyán átverte őket.

Mindannyiunkkal elhitette, hogy az első pillanattól kezdve szeret minket”

– mondta az egyik áldozata a WKMG-nek. A férfi egyedülálló szülők számára fenntartott társkeresőn vette fel a kapcsolatot a nőkkel, megkérte őket, hadd lakhasson, ehessen náluk,

mindegyiküknek azt hazudta, hogy egy „idős főbérlőnő” elől bujkál. Azóta kiderült, hogy valójában akkori partnere, Barbara Jones lehetett az, akinek a háta mögött szövődtek a románcok.

Jones – akivel 2015 óta voltak együtt – azóta be is perelte a férfit, lévén, hogy 22 ezer dollárt (6,1 millió forint) adott kölcsön neki.

A férfit nemcsak a többszörös hűtlenség miatt nevezték „első osztályú manipulátornak és csalónak”: minden párkapcsolatában azt állította (és a mai napig tartja magát ehhez), hogy végstádiumos rákos.

Az egyik átvert nő elmondása szerint Boyer olyan motoros kirándulásra vitte, ami ötórás út oda, öt vissza – szerinte egy 4. stádiumban levő májdaganatos beteg erre képtelen lenne.

A férfi nem tagadja, hogy ismeri a csatornánál jelentkezett nőket, és azt sem, hogy igen közeli kapcsolatban állt velük. Ugyanakkor azt mondja, hogy a tévések csak mérges, féltékeny nőkkel beszéltek, de olyan embereket nem kerestek fel, akik szeretik őt, pedig sok barátja is van.

Az egészségügyi állapotával kapcsolatos korábbi állítását fenntartja – bár ezt igazoló dokumentumot nem mutatott be.

 

Kiemelt fotó: facebook/news6

Ajánlott videó

Olvasói sztorik