Élet-Stílus

Csütörtökön kezdődik a Gourmet Fesztivál

A Millenárison idén május 18-21. között rendezik a Sziget csoporthoz tartozó Gourmet Fesztivált. Több mint 100 kiállító standjait lehet végigenni, és ahogy tavaly, úgy most is kapott tematikát a rendezvény,

minden a mangalicáról és az eperről fog szólni. 

A street food mellett fine dining is lesz bőven, kivonulnak a budapesti Michelin-csillagos éttermek, a Costes, a Costes Downtown, a Borkonyha és az Onyx menüit lehet kóstolni. Ha valaki előre készülne az ételeikre, korábbi cikkünkben megírtuk, nagyjából milyen ízekre lehet számítani az elit éttermektől.

A programokat itt olvashatja el, a workshopokon kívül idén a nemrég világ legjobb női séfjének választott Ana Roš vacsorájára is be lehet fizetni, valamint a Bocuse d’Or magyar csapata és a Michelin-csilagos éttermek szakácsai szintén főznek. Ezek persze nem olcsó különprogramok, és előre kell regisztrálni rájuk. Azt se felejtsük el, hogy már-már hagyomány, hogy a Gourmet Fezstivált elmossa az eső, de egyelőre úgy néz ki, hogy most szerencséje lesz a szervezőknek, jó időt mondanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik