Élet-Stílus

Megvalósult a másnaposok álma, itt a zuhany alatt fogyasztható sör

Talán nincs pokolibb érzés egy emberi lény számára a másnaposságnál

Az alkohol kiürülése olyan testi és lelki megpróbáltatás, amely felér egy kisebb traumával, így nem csoda, hogy pratikák tömkelege létezik arra vonatkozóan, hogy hogyan éljük túl azt az egy, vagy olykor akár két pokoli napot.

Gyógysör

Akármilyen furán hangzik, de az egyik leghatásosabb módszer a kutyaharapást szőrével, vagyis az, ha ráiszunk a másnaposságra. Ekkor persze érdemes ügyelni rá, hogy ne igyunk annyit, mint előző nap, hiszen akkor újra másnaposak leszünk. Sokan viszont inkább arra esküdnek, hogy ha nagy a baj, akkor érdemes a reggelt egy jó hosszú zuhannyal kezdeni, majd újult erővel nekivágni a teendőknek.

Milyen jó volna, ha ezt a két prakiták kombinálni lehetne?

Nos, van egy jó hírünk, ugyanis egy svéd sörmanufaktúra, a Snask piacra dobott egy bivalyerős, 10%-os pale alét, amit úgy hívnak, hogy Shower Beer, vagyis zuhanysör. A gyártónak kicsit fura magyarázata van a névre:

Shower Beer azért tökéletes választás a zuhany alatti sörözéshez, mert a kis mérete miatt három korttyal le lehet dönteni, így nem kell attól félni, hogy a sör vizes lesz.

Többek között ezért is van szükség a 10%-os alkoholra, hogy a kis mennyiség ellenére hasonló hatást érjen el, mint egy egész doboz sör. A különlegesség egyelőre csak Svédországban kapható, ahol rövid idő alatt olyan népszerű lett, hogy az első eresztés már el is fogyott.

Indy100

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik