Élet-Stílus

Fotón, ahogy egy halálos baleset áldozatai “felmennek a mennybe”

A balesetben meghalt kisbaba és két fiatal anyuka rokonai „nyugalmat hozó ajándékként” tekintenek a fényképre.

„Semmi kétség, ez valamiféle jel.” Így reagált a Todaynek Paige Wilson, az amerikai Georgia államban történt halálos baleset egyik áldozatának unokatestvére az ütközés helyszínén készült felvételre. A fényképen ugyanis egy, az égből a roncsokra leszálló fénycsík látszik, benne két fénygömbbel. Pontosan úgy, mintha az áldozatok lelke szállna fel a mennyországba.

“Út a mennyországba” Fotó: Anisa Gannon

A még április 25-én történt balesetben a 23 éves Hannah Simmons, kislánya A’lannah és barátja, a 28 éves Lauren Buteau vesztette életét. A Today cikke szerint az autópályán történt baleset azután történ, hogy Simmons elvesztette az irányítását autója felett, és összeütközött egy másik járművel.

A fényképet egy másik autós, Anisa Gannon készítette. A munkába tartó nő a ütközés helyszínéről készített fotóval akarta bizonyítani főnökének, hogy egy baleset miatt késik – mondta el a Todaynek Tara Noble, Gannon nagynénje. Ő volt az, akinek később feltűnt a fénycsík a felvételen.

„Uramisten. Ez egy mennybe vezető út” – emlékezett vissza Noble arra, mi volt az első gondolta a fényt látva. Persze logikusan gondolkodva egyértelmű, hogy az csak egy fénytörés, amit a szélvédő, vagy a lencse okozott, de Noble szerint ez másodlagos kérdés. „Nyugalmat adott a családoknak, és ez a lényeg” – mondta el a nő, aki felkutatta az áldozatok rokonait, hogy eljuttassa nekik a fényképet.

Hannah Simmons anyja egyetértett. A nő a Today-nek elmondta: a fénykép igazi ajándék volt számukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik