Élet-Stílus

Véletlen egy 97 éves bácsival ment randizni a fiatal lány, a dolgok pedig eléggé elfajultak – 18+

A 28 éves Priya-Alika Elias az Egyesült Államokban, Bostonban unalmában pörgette az Ok Cupid nevű randioldalt.

A fiatal indiai származású lánynak megtetszett az egyik srác profilja, aki csupa érdekes dolgokat írt magáról és a helyekről, ahol életében járt. Priya úgy döntött, hogy megismeri férfit, annak ellenére is, hogy a profilképén nem látszódott az arca, csak egy tájkép. Akárhogy is, megbeszéltek egy találkozót az egyik közeli kávézóba, ahova aztán a lány kicsit késve érkezett. Priya már több mint 10 perce várt, mikor egy férfi a nevén szólította.

A lány megfordult és nem hitt a szemének.

Egy nagyon idős férfi állt előtte, aki nem olyan idős volt mint az édesapja, vagy mint akár George Clooney, hanem tényleg olyan öreg, amilyet csak el tud az ember képzelni. Mint kiderült a bácsi 97 éves volt, és egy könyvet ír, amiben szeretne pár fejezetet a közösségi médiáról is írni.

Priya ekkor jött rá, hogy a partnerének fogalma sincs arról, hogy mi a különbség a közösségi média, és a szexelős-randizós oldalak között. A fura pár egy darabig elbeszélgetett, többnyire az utazásról, majd jött egy hirtelen fordulat, amikor a férfi a randi végén megfogta a lány kezét és azt mondta:

Lehet, hogy már régóta nem használom a farkam, de a nők azt mondják, szájjal még ügyes vagyok

A fiatal lány erre teljesen összeomlott, állítása szerint fogalma sincs, hogy mit mondott ezután, már csak arra emlékszik, hogy siet ki a kávézóból, amilyen gyorsan csak tud.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik